Aloittelijan treeniohjelma

Sisältää aloittelijalle sopivan ja liikerajoituksesi huomioon ottavan treeniohjelman kuntosalilla tai kotona tehtäväksi.

30 € / 50 € / 70 € / 90 € (riippuen siitä, otatko 1-, 2-, 3- vai 4-jakoisen ohjelman).

 

Varaa maksuton tapaaminen, jossa kartoitamme yhdessä tarpeesi!

Räätälöity harjoitusohjelma

Henkilökohtaisesti räätälöity harjoitussuunnitelma (ei sisällä ohjausta)
 
Tapaamme aluksi videopuhelun välityksellä, jonka aikana kartoitamme tarpeesi ja suunnittelemme tulevan harjoitussunnitelmasi sisältöä yhdessä. Tämän jälkeen laadin sinulle tavoitteidesi mukaisesti räätälöidyt ohjelmat kuntosalille tai kotiin. Lisäksi saat viikkosuunnitelman, josta näet, kuinka treeniviikkosi kannattaa rakentaa.
 
Sisältää kahden viikon seurantajakson, jonka aikana ohjelmia voidaan vielä muokata. 

45€ / 90€ / 135€ / 180€   (riippuen siitä, otatko 1-, 2-, 3- vai 4-jakoisen ohjelman).

 

Varaa maksuton tapaaminen, jossa kartoitamme yhdessä tarpeesi!

Räätälöity harjoitusohjelma &
ravitsemussuunnitelma

Henkilökohtaisesti räätälöity harjoitussuunnitelma ja ravitsemussuunnitelma -paketti (ei sisällä ohjausta)
 

Tapaamme aluksi videopuhelun välityksellä, jonka aikana kartoitamme tarpeesi ja suunnittelemme tulevan ravitsemus- ja harjoitussunnitelmasi sisältöä yhdessä. Tämän jälkeen laadin sinulle tavoitteidesi mukaisesti räätälöidyn ravitsemussuunnitelman sekä ohjelmat kuntosalille tai kotiin. Lisäksi saat viikkosuunnitelman, josta näet kuinka treeniviikkosi kannattaa rakentaa.  

 

Ravitsemussuunnitelma sisältää tarkasti juuri sinulle lasketun ruokavalion, useita raaka-ainevaihtoehtoja ja muuta tärkeää tietoa sinun ravitsemuksestasi erityisruokavaliot huomioiden. 

Sisältää kahden viikon seurantajakson, jonka aikana ohjelmia voidaan vielä muokata.

135€ / 180€ / 225€ / 270€ (riippuen siitä, otatko 1-, 2-, 3- vai 4-jakoisen ohjelman)

 

Varaa maksuton tapaaminen, jossa kartoitamme yhdessä tarpeesi!

POTKU! -harjoitukset

POTKU! on sinulle, joka tarvitset juuri NYT apua liikkeelle lähtöön, tekniikoiden tsekkaukseen ja/tai motivointiin. Valitse sinulle sopivin treenin pituus ja varaa aika tekstiviestillä, Instagramissa tai sähköpostilla. Sisältää koosteen tunnin sisällöstä tapaamisen jälkeen.

Syväluotaava potku (120 min) 125 €
Tunnin potku (60 min) 78 €
Nopea potku (40 min) 45 €
 
Maksu toteutetaan ainoastaan korttimaksulla tapaamisen yhteydessä

Elämäntapa elinikäiseksi

Henkilökohtainen lähivalmennus

Henkilökohtainen valmennuspaketti on nappivalinta sinulle, joka haluat kaiken irti personal training-palveluistani. Saat täysin henkilökohtaisesti räätälöidyn harjoitussuunnitelman. 10x paketeista alkaen ohjelmat päivitetään säännöllisesti, tarpeen mukaan. Paketti sisältää myös päivittyvät ruokavaliot ja ravitsemusohjeet sekä kehonhuolto-ohjeet niin halutessasi.

5 x paketti 74€/h (370€, 1-2 erää)

Sinulle, joka olet jo kokeneempi treenari ja haluat päivittää treeniohjelmasi uudelle tasolle. Treenataan muutama kerta ja olet taas vauhdissa! Aloittelijalle myös oikein hyvä tutustumispaketti valmennuksiin.

 

10 x paketti 68€/h (680€, 1-6 erää)
Sinulle, joka tarvitset vähän enemmän potkua takapuoleen! Hyvä startti aloittelevallekin liikkujalle. Toimii myös kokeneelle liikkujalle, jos kaipaat uusia vinkkejä ja liikepankkia sekä tehokkaita harjoituksia!

20 x paketti 62€/h (1240€, 1-8 erää)
Sinulle, joka tarvitset säännöllistä yhdessä treenaamista, kuntotasosta riippumatta.

50 x paketti 60€/h (3000€, 1-12 erää)
Sinulle, joka tarvitset todellista elämäntapamuutosta ja pitkäaikaista motivointia tai haluat muuten vaan treenata ammattilaisen kanssa säännöllisesti. Erinomainen vaihtoehto myös urheilijalle, joka kaipaa säännöllistä oheisharjoittelua lajillesi ominaisia harjoitteita hyödyntäen.

Henkilökohtainen etävalmennus

Tämä paketti sopii sinulle, joka haluat kaiken irti valmennuspalveluistani, mutta emme syystä tai toisesta voi tavata livenä. Paketti sisältää kaiken sen minkä lähivalmennuspakettikin, mutta treenaamme etäyhteyden välityksellä. Se tapahtuu käytännössä siten, että otat puhelimen tai läppärin treeniin mukaan, ja valmennan sinua sitä kautta. Tämä ei edellytä kuntosalijäsenyyttä, vaan voimme hyvin treenata missä sinä itse haluat ja suunnittelemme treenit valitsemasi ympäristön mukaan. Se voi olla ulkokuntosali, sisäkuntosali, olohuone, autotalli tai lenkkimaasto – muutaman mainitakseni.

5 x paketti 70€/h (350€, maksu 1-2 erää)
Sinulle, joka olet jo kokeneempi treenari ja haluat päivittää treeniohjelmasi uudelle tasolle. Treenataan muutama kerta ja olet taas vauhdissa! Aloittelijalle myös oikein hyvä tutustumispaketti valmennuksiin.

 

10 x paketti 64€/h (640€, 1-6 erää)
Sinulle, joka tarvitset vähän enemmän potkua takapuoleen! Hyvä startti aloittelevallekin liikkujalle. Toimii myös kokeneelle liikkujalle, jos kaipaat uusia vinkkejä ja liikepankkia sekä tehokkaita harjoituksia!

 

20 x paketti 58€/h (1160€, 1-8 erää)
Sinulle, joka tarvitset säännöllistä yhdessä treenaamista, kuntotasosta riippumatta.

 

50 x paketti 56€/h (2800€, maksu 1-12 erää)
Sinulle, joka tarvitset todellista elämäntapamuutosta ja pitkäaikaista motivointia tai haluat muuten vaan treenata ammattilaisen kanssa säännöllisesti. Erinomainen vaihtoehto myös urheilijalle, joka kaipaa säännöllistä oheisharjoittelua lajillesi ominaisia harjoitteita hyödyntäen

Duo-Valmennus

(vain lähivalmennusvaihtoehto, jossa paketin kokonaissumma jaetaan puoliksi)

Henkilökohtainen valmennuspaketti on nappivalinta sinulle ja yhdelle ystävällesi, joka haluatte kaiken irti personal training-palveluistani. Saatte yhteistreeneihin soveltuvat harjoitussuunnitelmat, jotka kattavat sekä teidän yhteiset että yksilölliset tavoitteenne. 10x paketeista alkaen ohjelmat päivitetään säännöllisesti, tarpeen mukaan. Paketti sisältää myös päivittyvät ruokavaliot ja ravitsemusohjeet sekä kehonhuolto-ohjeet niin halutessanne.

5 x duo-paketti 64,5€/h/hlö (322,5€/hlö = 645€, 1-2 erää/hlö)

Teille, jotka olette jo kokeneempia treenareita ja haluatte päivittää treeniohjelmanne uudelle tasolle. Treenataan yhdessä muutama kerta ja olette taas vauhdissa! Aloittelijoille myös oikein hyvä tutustumispaketti valmennuksiin.

 

10 x duo-paketti 59,5€/h/hlö (595€/hlö = 1190€, 1-6 erää/hlö)
Teille, jotka tarvitsette vähän enemmän potkua takapuoleenne! Hyvä startti aloittelevillekin liikkujille. Toimii myös kokeneille liikkujille, jos kaipaatte uusia vinkkejä ja liikepankkia sekä tehokkaita harjoituksia!

 

20 x paketti 54,25€/h/hlö (1085€/hlö = 2170€, 1-8 erää/hlö)
Teille, joka tarvitsette säännöllistä yhdessä treenaamista, kuntotasostanne riippumatta.

 

50 x duo-paketti 52,5€/h/hlö (2625€/hlö = 5250€, 1-12 erää/hlö)
Teille, joka tarvitsette todellista elämäntapamuutosta ja pitkäaikaista motivointia tai haluatte muuten vaan treenata ammattilaisen kanssa säännöllisesti. Erinomainen vaihtoehto myös urheilijoille, jotka kaipaatte säännöllistä oheisharjoittelua lajillenne ominaisia harjoitteita hyödyntäen.

Tutustu uusiin nettivalmennuspalveluihin!

Nettivalmennus on nappivalinta henkilölle, joka tarvitsee säännöllisin väliajoin päivittyvää treeniohjelmaa, mutta pärjää mainiosti itsenäisellä harjoittelulla. Nettivalmennuksen hintaan ei sisälly reaaliaikaista ohjaamista, mutta sitoutuessasi vähintään 12 vk:n valmennukseen saat -10 % yksittäisten POTKU! -treenien hinnoista (ks. hinnasto erikseen).

Nettivalmennus sisältää bonuksena sen, että sinulla on mahdollisuus pitää minuun yhteyttä Syke-sovelluksen kautta, koko valmennusjakson ajan, toimistoaikojen puitteissa. Saat tietenkin myös tavoitteidesi mukaisen kausisuunnitelman, jonka pituus määräytyy valitsemasi valmennuksen pituuden mukaan.  

 

Jo aiemmin minulla teetetyn ravitsemussuunnitelman päivittäminen sisältyy aina nettivalmennuksen hintaan. Mikäli toivot täysin uutta ravitsemussuunnitelmaa ohjelmien kylkeen, ks. lisäpalveluiden hinnasto.

 

Nettivalmennus tapahtuu Syke Tribe -valmennusalustalla ja ohjelmat jäävät sinulle itsellesi, kunhan muistat ladata ne laitteellesi ennen valmennusjakson päättymistä. 

 

Koska en tarjoa ohjelmia massajakeluna tavanomaisten nettivalmennusten tapaan, on jokainen harjoitus suunniteltu juuri sinua varten, ja se näkyy myös ohjelmien laadussa sekä yksityiskohtaisuudessa. 

BrainTraining! 6vk

Tehostartti sinulle, joka olet pitänyt taukoa liikunnasta tai haluat muuten vain tuoreen päivityksen treeneihin. Tapaamme ensin videopuhelun välityksellä ja kartoitamme tarpeesi. Valmennusjakso sisältää tavoitteidesi mukaisen, sinulle räätälöidyn 2- tai 3-jakoisen kotitreeni- tai kuntosaliohjelman sekä kausisuunnitelman kuuden viikon ajalle. Lisäksi sinulla on mahdollisuus pitää minuun yhteyttä koko valmennusjakson ajan.

 

Mistä tulee nimi BrainTraining?

Idana on ohjelmoida aivosi ja sitä myöten koko kehosi jälleen aktiiviseen elämäntapaan. Kaikki mitä teemme, pohjautuu siihen mihin totutamme itsemme. Kuuden viikon aikana löydät rutiinin liikkumiseen, ilman sen suurempia mittojen kyttäämisiä. Vasta tämän jälkeen on järkevää lähteä tavoitteellisempaan harjoitteluun kiinni. Jos olet jo aktiivinen treenaaja, saat viikkojen aikana uutta boostia harjoitteluun, kartutat liikepankkiasi sekä haastat kehoasi (lue: aivojasi) uudelle tasolle.

 

BrainTraining! -aloituspaketin ostajalle 12 vk:n nettivalmennus -10 %, takaamaan aktiivisen elämäntavan jatkumon. Alennus koskee ensimmäistä jatkopakettia. 

118 € -177 € riippuen siitä, otatko 2- vai 3-jakoisen ohjelman. 

TÄTÄ LISÄÄ! 12 vk

Kolmen kuukauden nettivalmennusjakso sinulle, joka haluat pysyä rutiinissa kiinni. Tapaamme ensin videopuhelun välityksellä ja kartoitamme tarpeesi. Harjoitusjakso sisältää tavoitteidesi mukaisen, sinulle räätälöidyn 2- tai 3-jakoisen kotitreeni- tai kuntosaliohjelman sekä kausisuunnitelman kuuden viikon ajalle. Ohjelmat päivitetään puolivälissä harjoituskautta; kuuden viikon jaksoissa (huomaa, että laskutus tapahtuu uudestaan 6 vk:n jälkeen, kun ohjelmat päivitetään). Lisäksi sinulla on mahdollisuus pitää minuun yhteyttä koko valmennusjakson ajan. 

 

Mikäli sairastut, päivitämme ohjelmat vasta, kun olet saanut suoritettua kokonaisen 6 viikon jakson. 

110 €-165 € / 6 vk riippuen siitä, otatko 2- vai 3-jakoisen ohjelman  


(BrainTraining! -valmennuksen jatkopakettina ostettuna -10 % alennuksella 99 €-148 € / 6 vk).
 

Etävalmennus (yksilö/ryhmä)

Etävalmennuspaketti on paras vaihtoehto sinulle, joka asut kenties hieman kauempana ja haluat treenata kotona tai salilla minun reaaliaikaisesti ohjaamana TAI haluat treenata kaverisi kanssa tai pienryhmässä säännöllisesti TAI muuten vain etätreenit sopivat sinun arkeesi paremmin.

 

Voit siis hankkia paketin yksin tai kavereiden kanssa, laskutus vain yhdelle henkilölle. Paketin sisältö suunnitellaan yhdessä sinun/teidän toiveidenne mukaiseksi, ja treeneistä saa jälkikäteen koosteen (mitä tehty, kuinka paljon) niin halutessanne.

 

Muut ohjelmat eivät sisälly pakettiin (ks. lisäpalvelut)

8 x 30 min (1 ohjaus/vk) 35€/kerta (280€, 1-2 erää)

16 x 30 min (1-2 ohjausta/vk) 33€/kerta (528€, 1-4 erää)

8 x 60 min (1 ohjaus/vk) 60€/tunti (448€, 1-2 erää)

16 x 60 min (1-2 ohjausta/vk) 58€/tunti (928€, 1-4 erää)

 

Varaa maksuton tapaaminen, jossa kartoitamme yhdessä tarpeesi!

Lisäpalvelut

Ravintosuunnitelma ja ruokavalio 120€ 
Sisältää tarkasti juuri sinulle lasketun ravitsemussuunnitelman, useita raaka-ainevaihtoehtoja, reseptivinkkejä ja muuta tärkeää tietoa sinun ravitsemuksestasi erityisruokavaliot huomioiden.

Lisäharjoitusohjelmat 45 €/harjoitus

Lahjakortit
Räätälöidään toiveiden mukaisesti.

Liikkuvuus- ja kehonhuoltosuunnitelma 80€

Kotikäynti + 3 €/ohjaus

Personal Trainer Sofia Hako

sofiahako.valmennus@outlook.com

+358 50 9114 323

Copyright © PT Sofia Hako 2021

POTKU! -harjoitukset

POTKU! on sinulle, joka tarvitset juuri NYT apua liikkeelle lähtöön, tekniikoiden tsekkaukseen ja/tai motivointiin. Valitse sinulle sopivin treenin pituus ja varaa aika tekstiviestillä, Instagramissa tai sähköpostilla. Sisältää koosteen tunnin sisällöstä tapaamisen jälkeen.

Syväluotaava potku (120 min) 125 €
Tunnin potku (60 min) 78 €
Nopea potku (40 min) 45 €
 
Maksu toteutetaan ainoastaan korttimaksulla tapaamisen yhteydessä

Varaa maksuton tapaaminen, jossa kartoitamme yhdessä tarpeesi!

dumbbells

Etävalmennus (yksilö/ryhmä)

Etävalmennuspaketti on paras vaihtoehto sinulle, joka asut kenties hieman kauempana ja haluat treenata kotona tai salilla minun reaaliaikaisesti ohjaamana TAI haluat treenata kaverisi kanssa tai pienryhmässä säännöllisesti TAI muuten vain etätreenit sopivat sinun arkeesi paremmin.

 

Voit siis hankkia paketin yksin tai kavereiden kanssa, laskutus vain yhdelle henkilölle. Paketin sisältö suunnitellaan yhdessä sinun/teidän toiveidenne mukaiseksi, ja treeneistä saa jälkikäteen koosteen (mitä tehty, kuinka paljon) niin halutessanne.

 

Muut ohjelmat eivät sisälly pakettiin (ks. lisäpalvelut)

8 x 30 min (1 ohjaus/vk) 35€/kerta (280€, 1-2 erää)

16 x 30 min (1-2 ohjausta/vk) 33€/kerta (528€, 1-4 erää)

8 x 60 min (1 ohjaus/vk) 60€/tunti (448€, 1-2 erää)

16 x 60 min (1-2 ohjausta/vk) 58€/tunti (928€, 1-4 erää)

Varaa maksuton tapaaminen, jossa kartoitamme yhdessä tarpeesi!

Personal Trainer Sofia Hako

sofiahako.valmennus@outlook.com

+358 50 9114 323

Copyright © PT Sofia Hako 2021